Verschillende Edities Van Windows 10

Er zijn verschillende edities van Windows 10 beschikbaar, elk met verschillende functies en prijspunten. Hieronder staan de belangrijkste edities van Windows 10:

  1. Home Edition: Dit is de basisversie van Windows 10 en is ontworpen voor thuisgebruikers. Het heeft de essentiƫle functies zoals het Start-menu, Cortana-assistent, Edge-browser en ondersteuning voor universele Windows-apps.
  2. Pro Edition: Deze editie bevat alle functies van de Home Edition en biedt extra functies zoals BitLocker-encryptie, externe desktop, Hyper-V-virtualisatie en toegang tot de Group Policy Editor.
  3. Enterprise Edition: Dit is bedoeld voor grotere organisaties en biedt extra functies zoals AppLocker, DirectAccess, Device Guard, Credential Guard en Windows To Go.
  4. Education Edition: Dit is bedoeld voor scholen en biedt extra functies zoals Microsoft Intune for Education, Microsoft Classroom en meer.
  5. Pro for Workstations Edition: Deze editie is ontworpen voor krachtige werkstations en biedt functies zoals Resilient File System, snelle netwerkstapels en de mogelijkheid om tot 6 TB RAM te ondersteunen.
  6. IoT Core Edition: Dit is bedoeld voor Internet of Things (IoT)-apparaten en biedt een slankere versie van Windows 10 die geschikt is voor apparaten met beperkte bronnen.
  7. S Mode: Dit is een veiligheidsgerichte editie van Windows 10, waarbij gebruikers alleen apps kunnen downloaden via de Microsoft Store en er beperkte toegang is tot systeeminstellingen. Het is ontworpen voor eenvoudige en veilige apparaten, zoals laptops voor studenten.

Het kiezen van de juiste editie van Windows 10 hangt af van je behoeften en budget. Als je bijvoorbeeld de essentiƫle functies voor thuisgebruik nodig hebt, is de Home Edition de juiste keuze. Als je extra functies nodig hebt, zoals BitLocker-encryptie voor het beveiligen van je gegevens, is de Pro Edition beter geschikt. Als je een grote organisatie beheert, kan de Enterprise Edition meer geschikt zijn.

Krijg de beste prestaties voor uw computer met onze hoogwaardige accessoires.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *